Camilla Melin Psykolog

Psykologspesialist og Daglig Leder

camilla-melin-psykolog-bw-profile

Jeg er eier og partner i Solapsykologene, og har etablert et team av likesinnede klinikere for å tilby et integrert behandlingstilbud, inkludert medisinsk behandling og psykoterapi for behandling av psykiske lidelser. Som kliniker, jobber jeg for å sammen med klienten skape et personlig forhold basert på respekt og individuell tilnærming med hver enkelt klient.

Som psykologspesialist innen klinisk voksenpsykologi, og med erfaring fra både offentlig og privat sektor, er jeg godt bevandret i evidens-basert behandling. Jeg har også innhentet dypere kunnskap innen psykodynamisk psykoterapi, og mener bestemt at psykoterapi er en integrert del av personlig utvikling og healing for mange.

Jeg begynte mine psykologi studier ved Bond University, Australia, og fullførte en Bachelor in Social Science (Psychology). Jeg fortsatte, og fullførte så Postgraduate Diploma in Professional Psychology og Master of Psychology (Clinical). Jeg har tilleggsutdannelse fra Insititutt for Mentalisering, med sertifisering som individual- og gruppeterapeut. Videre, er jeg sertifisert kursleder i Bufferkurs for par, og i Circle of Security (COS), som foreldreveileder. De siste tre årene har jeg fokusert på og deltatt i core training i Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy (ISTDP), og er nå sertifisert som ISTDP terapeut ved ISTDP Instituttet (eller the ISTDP Institute). The ISTDP Institute er etablert av Jon Frederickson, som er en av verdens ledende innen feltet. Jeg har de siste årene blitt særlig bevisst den uatskillelige forbindelsen mellom kropp og sinn. Det er tydelig for meg at for å kunne gi en effektiv og fullstendig behandling, er det viktig å forstå deres fysiske, emosjonelle, sosiale og spirituelle behov.

Jeg tilbyr behandling for symptomer og problemer som blant annet nedstemthet/depresjon, stress/angst, utbrenthet, psykosomatiske tilstander, selvskading, rusavhengighet, selvbildeproblematikk, ensomhet, traumer, og relasjons-vansker. I tillegg utreder jeg for flere tilstander, som blant annet PTSD og ADHD.
Jeg tilbyr også veiledning til psykologer.

På fritiden tilbringer jeg tiden med min kjære mann og to sønner, og trener unghesten min med fokus på relasjonell horsemanship, og mot western ridning.

camilla-melin-psykolog-bw-profile