PERSONVERN

Solapsykologne er forpliktet av EUs personvernforordning (GDPR) til å redegjøre for hvordan vi behandler personopplysninger.

Dette nettstedet benytter såkalte informasjonskapsler (cookies) fra Google Analytics. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som blir lagret på din datamaskin av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon som blir brukt til å føre statistikk over hvor mange som besøker hver enkelt side, hvor lenge de er på en side, hvilke andre sider de åpner og hvilket land man er i når man er inne på siden. I tillegg telles det hvor mange ganger hver enkelt side deles på sosiale medier via knappene på nettsiden. Statistikken lagres anonymt slik at vi ikke kan identifisere deg.

Direkte henvendelser som kommer inn til oss via nettsiden eller mail blir lagret så lenge som er nødvendig å for vi skal kunne svare og deretter slettet.

​Personopplysninger som den enkelte gir til den enkelte psykolog er underlagt streng taushetsplikt nærmere definert i de norske helsepersonell-lovene. Ingen har tilgang til personopplysninger angående pasienter (journal) uten den aktuelle psykolog og pasienten selv dersom han eller hun ønsker det.

Daring greatly means the courage
To be vulnerable
It means to show up and be seen
To ask for what you need
To talk about how you’re feeling
To have the hard conversations

-Brene Brown